Hyggespil en søndag

Hej alle,

I første spil stillede jeg et hold med Darkseid og Lashina + diverse parademons.
Søren stillede et hold aber med Solovar og LE Grodd fra AA i spidsen. Jeg fik taget Grodd ud i løbet af et par omgange og derefter åd jeg mig langsomt ned mod Solovar.

De dumme aber havde dog 8 range og incap. med 2 targets – meget upraktisk for mig, når mine Parademons havde 15-16 i def.

Darkseid stod på afstand og skød, Lashina bladede og mine grunts tog de fleste slag ved at gå i nærkamp, så jeg kunne slippe for den incap.

Hvis Søren ikke havde fået sat Grodd lidt dumt i første omgang, ville han nok kunne have gjort en del mere skade. Det skadede så heller ikke min situation, at alle mine var flyers, havde en range på 4 og havde charge (pånær Lashina, som dog fik hypersonic hurtigt). Aberne manglede især range.

Super sjovt spil. Det er sjovt, at vi hver især havde 8 figurer på brættet og at de fleste gav meget begrænset skade. Der var det så en fordel, at Darkseid kunne halvere sin range og så ellers sigte på den han ville.

I 2. spil, hvor vi alle spillede mod hinanden stillede jeg et forfærdeligt mystical hold:

94 AN034 Black Alice
69 AN022 Nightmaster
62 AN024 Detective Chimp
65 AN027 Ocean Master
290

Jeg valgte dem, fordi jeg ikke havde spillet dem før – men når der ikke er noget vand på mappet og ingen modstandere med mystical keyword, er det et ret fjollet hold. Men Black Alice tog røven på alle. Mystic TA og prob. viste sig (endnu engang) at være effektivt 🙂

About Henrik Christiansen