Per har set på Web of Spider-man

SPOILER ALERT!

Per har taget et kig på dele af Web of Spider-man:

Så er alle Web of Spider-Man dials oppe. http://www.hcrealms.com/index.php?page=units

Jeg synes, der er nogle skægge figurer i serien. Sådan en som Groot er noget upålidelig, men kan godt overraske – to clicks med AV 13, DV 19 + Impervious, DMV 6 samtidig med, at han bliver Colossal. Jeg ville bruge ham sammen med en eller flere figurer, der har Telekinesis.

Nightcrawler er den nye konkurrencefigur. Den er så svedigt ostet, så det er løgn. Godt den kun er Rare.

Tre gode, nye minion-figur er H.A.M.M.E.R. Agent, som for kun 33 point kan få 10 i attack og 3 i damage, og det er på tredje click. Til gengæld kan den komme op på 11 attack på andet click. Overall er det en god minion, synes jeg, hvis ledsaget af en Norman Osborn eller Iron Patriot. Og så er der en Enhancement figur ved navn Researcher til kun 15 point, der så heller ikke kan ret meget andet end den power. Den virker sammen med figur med Scientist-keyword’et. En ny ting er igen en DC-team ability, der bliver introduceret i Marvel: nemlig Police. Det er minion-figuren Blue Officer til 24 point. Dejligt med nogle myldrefigurer.

Endnu en nyopfindelse er dobbelt Alter Ego-figuren Eddie Brock, der kan vælge imellem to Alter Ego’er: Anti-Venom eller Venom.

En harasser som Puma kan irritere på flere måder: Dels er han vanskelig at få et slag ind på med både Super Senses og Shape Change, dels kan han slå fra sig med først B/C/F og så senere samme power sammen med Flurry og Outwit og senere 19 i Defense i close combat. Alt det til kun 56 point.

De Iron Man-glade vil nok være interesseret i den nye, der også har Illuminati-keyword’et. Den er anderledes end den fra SI, de er fede på hver deres måde. Den nye er måske lidt mere lige-ud-af-landevejen, men seks clicks med en gratis Force Blast hver runde er sgu ikke at kimse af.

Det, jeg er mest skuffet over, er de marginale skurke U-Foes, som er nogle af de få, jeg har læst om i tegneserier, da jeg var knægt. De er ikke særlig spilbare som clix. Hvorfor har de kun fem eller seks clicks? Hvorfor sigter Ironclad så skidt? X-Ray er den sejeste med kombinationen af Sharpshooter og Pulse Wave, dvs. også at kunne Pulse Wave i close combat. Det har vi ikke set før.

Carnage er supersej, kan virkelig være en pain in the butt. Ham skal man sætte alt ind imod, ellers er han svær at få ned med nakken. Eneste minus ved ham er et middelmådigt Defense.

Den nye “Mockingbird”, dvs. som er ca. tilsvarende i evner, hedder Ben Reilly og koster 38 point og har Scientist keyword.

Black Cat er særlig irriterende i multiplayer-spil, hvor hun kan Probability Control i hver modstanders tur! Koster 52 point, har Stealth og 19 def.! Altid en lille bitte “trøst”, at hun har 0 i Range.

Der er en skæg “anti-Batman” figur, der hedder Vermin, hvor det er noget lort at stå i Hindering, hvis man er tæt på Vermins rottehær. hæhæ.

Og Scorpion der med sin hale kan lave et Quake, der har 2 i Range. Nice. Scarlet Spider har et par esser i baghånden. Bullseye er endelig designet ordentligt, ham kommer jeg til at spille! Dr. Octopus kan Perplexe fire gange (!) per runde (kun sig selv), men hvorfor har han så elendige stats, der ødelægger det hele?!! Iron Man and War Machine er en fed duofigur, 18 i def. på syv clicks, fire med Imperv., på fem af dens clicks kan figuren bruge en power (Incapacitate, Psychic blast eller Range combat expert) i stedet for et duoattack – det er bare cool. Og så har den en særligt kildrende Trait… Doppelganger er værd at tjekke ud, ligeledes med Cosmic Spider-Man, der koster 317 point men er også en Hypersonic fræser, hvis Line of Fire ikke blokeres af noget som helst (Trait).

Alt i alt en spændende serie!

About Henrik Christiansen