Galactus gik ned

forleden var der et større spillearrangement i Espergærde, vi var en del mennesker, men for mig var aftenens vigtigste kamp at jeg havde udfordret Per til at tæske mig (hvis han kunne) med sin 600-point Galactus.

Den udfordring tog han gladeligt op, og stillede med SI Namor som sin Herald

Jeg stillede CR 105 Superman 238
complete gauntlet 40
GG Thanos 300
UI r Destiny 20
598

Jeg vandt, på trods af ikke at have tema, map roll og valgte det nye “Negative Zone Prison”, da jeg mente at du unbreakable blocking terrain-felter ville blive en fordel mod Galactus’ Multi-attack, som en lille smertebonus mod Galactus tog jeg to Ultra-heavy objects med på kortet, som Superman selvfølgelig samlede op, hvorefter han P/T’ede ned i relativ sikkerhed fra Galactus, med Thanos som back-up, men straks sendte Per den nu +1 på alle stats og Power Cosmic-flyvende Namor i hovedet på Thanos

og jeg kom på overarbejde med at finde en first strike-løsning, heldigvis viste gauntlet’en lilla, og Superman fik +2 på sin movement, hvilket med “replace then modify”-reglen betød at han kunne charge 7 felter, og det sammen med Pers, for mig, heldige beslutning om at rykke Galactus tættere på the action , gjorde at han kunneryge lige i flæsket på Galactus:

Superman ramte med begge sine slag gennem flurry, og her startede Pers dårlige terningeslag, for han klarede ikke sine impervious-rul nogen af gangene, og med to Ultra-heavy objects i hænderne, uddelte Superman altså lige 16 skade til Galactus. Jeg skulle nu rydde, og kunne i en hel tur altså blot se til mens Namor slog løs på Thanos, eller i hvert fald prøvede, for på det tidspunkt var der ikke mange terninge slag der lykkedes for Per, ligesom Supermans impervious gjorde at han overlede at stå en tur ved siden af galactus, for så i min næste tur at flurry’e Galactus for 10 skade mere, og så var han KO’ed, i 3. tur no less:

Og Thanos der nu fik +1 på alle stats, var en for stor mundfuld for Namor, der turen efter måtte lade livet:

 

Først måtte vi dog lige på ‘realms og finde ud af om Namor beholdte sine Herald-bonusser efter Galactus’ død, hvilket han gør, men har ikke adgang til herald-dialens powers.

Det var fedt at tæske Galactus med et æg. Per prøvede at være flink ved at sige mit hold ikke var ostet, men det synes jeg nu egentlig selv – til gengæld rører det mig ikke det store, når jeg nu var mod Galactus. Dog bør det nævnes at Per havde terningerne imod sig i dette spil, allerede fra map roll – for på et hvilket som helst andet map, havde jeg ikke stået så stærkt. Men man skal vel også have terningerne med sig for at vinde over Galactus. Og jeg kan nu krydse det af. 🙂
Går stærkt ud fra der er en revanche på vej.

About Søren Skjold