3 spil hos Henrik

jeg tog onsdag aften hjem til Henrik for at spille 400-, 500- og 600SA

Jeg havde på forhånd lovet at gauntlet’en ikke ville komme med, så jeg besluttede mig for et hold jeg ellers normalt ikke gør mig i, nemlig S.H.I.E.L.D.

først var det Henriks Gotham-tropper

DKR Harvey Dent 60
DKR Rachel Dawes 45
DKR 011a GCPD Riot Officer 49
DKR Lt. Gordon 68
AA Anarky 70
DKR Batman 100
392

mod

AVM Agent Coulson 50
AV Winter Soldier 70
GX Wolverine 103
SI Nick Fury 100
HA Captain America 72
395

Henrik valgte Graveyard, sikkert i et forsøg på at udnytte stealth, men det havde jeg heldigvis lige så meget af, plus Cap til at skide på det.. Vi rykkede begge aggressivt ud, og lynhurtigt så scenariet således ud:

 

Batman, tror jeg, fik hurtigt klasket Winter Soldier af hans faretruende start-click, og så bølgede kampen ellers frem og tilbage på midten. Henrik var flink nok til ikke at gå i flæsket på den stealthede Nick Fury der derfor perplexede og outwit’ede alt han kunne komme til, mens Cap fes rundt og kastede skjoldet i hovedet på folk, og Wolverine langsomt rykkede ind. Anarky hoppede ned for at genere Agent Coulson, mens Batman gik i flæsket på Cap, hvilket var skørt da Cap jo har ES/D til at starte med. Wolverine blev tied up af den irriterende Riot Officer, mens jeg var alt for længe om at gøre noget ved den dobbelt-perplexende Rachel Dawes:

Cap var nu endt på sine close combat click, så det passede jo fint mod Batmans ES/D, og med perplex fra Nick Fury kunne han tage Batman ud, mens Coulson prøvede at tage livet af Anarky, der nu begyndte at boom tube-hoppe rundt på map’et, MEGET stress.

Pludselig endte vi i intens infight i et af gravområderne, hvor den konstant healende Wolverine kunne rende rundt og slagte folk, godt hjulpet af den endnu urørte Nick Fury:

lidt udenfor dette billede stod Coulson i en “open grave” og kunne i ro og mag perplexe folk op, mens Nick Fury outwit’ede Rachel Dawes’ dobbeltoutwit og selv perplexede, og så var løbet ved at være kørt for Henrik, efter et langt positioneringstungt spil kunne jeg hive sejren i land, og altså 1-0

Vi gik nu videre til 500-spillet, hvor Henrik diskede op med Asgardians

HA Thor and Loki 362
HA Spider-Man 59
HA valkyrie 38
HA Asgardian Warrior 37
496

Jeg udbyggede blot mit hold med en

SI Spider-Woman 79
SN r Mockingbird 19

til i alt 493

jeg valgte Soul World map’et, men stillede alt for defensivt op i forhold til at der var en heavy-hitter som Thor & Loki på kortet

Min Spider-Woman fik outwit’et lidt, men blev sammen med Wolverine hurtigt taget ud, og da Henrik ikke var dum nok til at komme ned i min dødsfælde kunne han i ro og mag plaffe Cap i stykker, mens Winter Soldier støt avancerede:

Jeg fokuserede alt for længe på de forkerte ting og blev hængende i bremsen, og så kunne Thor and Loki rydde bordet, sejr Henrik og udligning til 1-1

 

Videre til 600-spillet hvor Henrik stillede med onde Gotham-tropper:

AA Clown Prince of Crime 150
BB The Holiday Killer 43
CR Red Hood 81
AN Deadshot 89
AA Mad Hatter 75
AA The Riddler 90
AA The Penguin 70
598

Jeg fortsatte mit hold, men lagde blot MU FCBD Iron Man til 100 point oveni til i alt 593

Jeg valgt Nexus of Reality til Henriks store frustration, og plantede Winter Soldier, Coulson og Nick Fury i hindering på den ene side af nexus’en, og kunne nu let range-dominere map’et. mens min Wolverine, Mockingbird, Iron Man og Spider-Woman sneg sig rundt om langs siden:

 

Spider-Woman tonsede ind midt i Henriks stealthede tropper og brugte sin Agent Provocateuur til at outwit’e alle deres stealth, og gjorde derved muligt for Nick Fury at outwit’e Penguins Defend, hvilket igen gjorde det muligt for den opperplexede Winter Soldier at RCE-skyde Henriks hold ned, mand for mand, uden nogensinde at blive pushet (stor tak til Nick Fury for 4-5 leadership rolls i træk).

Henrik var nu ret låst mens mine nærkampstropper gik i kødet på hans resterende tropper, og nåede da også at dræbe Clown Prince of Crime 2 eller 3 gange:

:

til sidst måtte Henrik give op, og jeg kunne tage hjem med en samlet 2-1-sejr. Det var nogle positioneringstunge spil der tog lang tid, men udover lidt for meget fokusering på Winter Soldier i 2. spil fra min side, og fra Henriks side for lidt på Nick Fury i både første og sidste spil var det underholdende og udfordrende spil.

 

 

About Søren Skjold