500SA 3-mands

Emil, Frederik og jeg mødtes igår aftes (mandag 16/7 – red.) i Faraos til en hurtig 3-mands i 500SA.

Vi blev enige om at spille på udendørssiden af Danger Room-map’et “Institute grounds”

det var mit Metropolis-hold

SM Eradicator 135
HT u Superman 125
FF r Superman 150
SM Gangbuster  45
complete gauntlet på Eradicator 40
495

Mod Frederiks Avengers
SI Hercules 142
WS Spider-Man 78
CA captain America 83
UI e Black Panther 36
SI Iron Fist 70
CA falcon 79
488

og Emils Avengers uden tema (Dinah Soar har kun Great Lakes-udgaven af keyword’et)
CW Tony Stark 41
CW Dinah Soar 25
CW Hawkeye 98
CW Donald Blake 33
WS Spider-Man 78
SI Spider-Man 50
CW victoria hand 40
CW sharon carter 45
CW Hank Pym 75
485

Jeg var nummer 3, hvilket var fedt for mig med lang range,  for der var de to andre allerede rykket ud:

Og jeg kunne sende min Superman HSS’ende over og hamre Black Panther i gulvet, mens min Eradicator RS’ede Hawkeye for 3 skade, det startede godt, men så kom Donald Blake og healede Hawkeye, og så var jeg lige vidt på Emil-fronten

Heldigvis valgte Frederik at lade Cap’ og Falcon gå i clinch med min ene Superman, mens Emil tog livet af min HT Superman, hvilket betød at Eradicator nu havde +1 på alt. Og for første gang morede jeg mig med at være i midten i en 3-mands..

Kampen blev nu lidt centreret omkring Eradicators kamp mod den til Ant-man morphede Hank Pym og Hawkeye samt Gangbuster/Supermans kamp mod Cap’, Falcon og Spider-Man:

Imens rendte Frederiks Hercules nu ind i Emils Spider-Men:

min Eradicator hyggede sig gevaldigt i den anden ende af brættet:

 

Og da Frederik så endelig fik dræbt min FF Superman nogenlunde samtidig med at gauntlet’en ramte 2-tallet havde Eradicator, der stadig var på sit top-click, pludselig Power Cosmic OG +3 på alle stats, han begyndte først at tage skade da Emils Victoria Hand lavede sit traitor-nummer:
Men lige lidt hjalp det, for når han ikke havde HSS fik han Steal Energy og kom tilbage til HSS mens jeg grundet gauntlet’en skiftevis valgte stealth eller Impervious, hvilket gjorde mere eller mindre urørlig overfor Emils, primært skydende, low damage-tropper. I was having a blast:

efter lidt jagten rundt og en endelig nedskydning af Iron Fist var spillet slut, sejr mig.Jeg er selv, næsten, så træt af gauntlet’en at jeg ikke gider den mere. Den hjalp i dette spil, men selv uden havde Eradicator haft +2 på alt (men var så nok blevet outwit’et til døde)

About Søren Skjold