5 gange 300SA hos Henrik

Nåh, for at fejre at min gauntlet nu er complete, og fordi der generelt ikke bliver spillet ofte nok, udfordrede jeg Henrik til at spille 5 hurtige 300SA-spil i træk på 4,5 times tid. Eneste regel var at man ikke måtte stille to hold der brugte samme keyword.

Jeg mødte op og vi gav holdene tal, og slog om hvilke hold der skulle møde hinanden

først blev det meget passende mit Gotham City-hold mod Henriks Gotham Underworld-hold:

 • DKR Marquee Batman 105
 • complete gauntlet 40
 • LG v Spoiler 22
 • AA le Harvey Dent 67
 • AA Robin 66

300

 • DKR Starter Bane 100
 • DKR Two-Face 65
 • DKR Salvatore Maroni 60
 • DKR Joker’s Henchman #1 35
 • DKR Joker’s Henchman #2 33

293

Henrik vandt Map Roll og valgte banken fra Dark Knight-filmen, og vi gik straks igang:

vi rykkede begge hårdt frem, og handlingen blev centreret omkring de spredte klatter hindering ned langs midteraksen, hvilket var ret frustrerende for begge hold var stealth-tunge

Bane og Batman mødtes hurtigt, men Batman forblev på sit fantastiske første click takket være sin shape change og gauntlettens super senses, og kombineret med den altid nyttige Robin der tear gas’ede Bane til at være så token-ramt at han blot kunne stå og tage imod, var det ikke fair kamp lige der, Joker’s Henchman #1 var for mig spillets overraskelse med en virkelig nyttig trait, men mens Spoiler tog sig af Salvatore kunne Harvey tage sig af Henchman #2 mens han outwittede hvad der skulles:

Og jeg ryddede bordet og startede aftenen med et æg på Henrik.

1-0 mig

vi rykkede hurtigt videre til spil to, som blev mine Inhumans mod Henriks League of Assasins:

 • IH Black Bolt 193
 • gauntlet complete 40
 • AW e Quicksilver 62 (her var jeg kommet til at tage den ensudseende LE Sir Pietro Maximoff med, men ud over en i dette spil alligevel ubrugelig leadership er deres dial så ens at vi bare kørte på)

295

 • DKR Ra’s Al Ghul 60
 • BA Talia 20
 • JL Merlyn 55
 • BB Damian Wayne 42
 • CR Batgirl 70
 • DKR Master Bruce Wayne 50

297

Henrik vandt igen map roll, og valgte af grunde jeg aldrig helt lurede at vi skulle spille på Jotunheim-map’et, hvor min flying Black Bolt blot samlede Quicksilver op og smed ham af på toppen, hvor jeg så kunne vente på at Henriks tropper kom indenfor skudvidde:

Men Black Bolt med impervious og den fulde gauntlet og dens willpower + beskyttelse fra outwit er altså en svær modstaner for LoA og mit eneste casualty kom da også i form af Quicksilver der røg med i købet da Black Bolt fyrede sit “silent scream” af for sammenlagt 16 skade (med gauntlet’en er det noget juks, for der får han ikke engang push-skade for den double power action det koster)

Og herefter kunne Henriks resterende 2DaV ikke gøre Black Bolt noget, og jeg kunne hive sejren hjem, men desværre ikke et æg, da jeg jo havde dræbt en af mine egne.

Men stadig sejr mig og 2-0

 

vi fortsatte ufortrødent, og i 3. spil blev det Henriks Infinity Watch mod mine Avengers:

Infinity Watch

 • GG r Thanos 150
 • Ha Pip the Troll 42
 • GG Gamora 79

271

 • Avengers
 • FF:GG Nova 125
 • AVMS First Avenger 100
 • AVMS Sharpshooting avenger 75

300

IGEN vandt Henrik Map roll og vi endte på Gamma Range-map’et hvor Nova hurtigt bar Hawkeye med ind på udkigsposten i midten til at kontrollere brættet, mens Cap fes rundt og slog på folk:

Desværre fik jeg jo nu i dén grad min egen medicin at smage da Thanos’ PC gjorde ham svær at kæmpe mod, dog fik jeg incap’et ham en del, og kampen stod ret lige indtil Thanos teleportede væk og fik healet helt op til sit startclick, nu peb jeg:

Der var ikke noget at gøre, jeg måtte efter ham, og jeg fik da også hakket ham lidt mere , men da Nova mistede sin Perplex røg min chance for at give skade nok til at trænge gennem hans invul’:

jeg orkede ikke at halse rundt i håbet på et crit’ hit, og smed håndklædet i ringen:

Sejr Henrik og reducering til 2-1

 

4. spil skulle startes, og her blev det mine keyword-løse tropper mod Henriks Watchmen:

 • CR KC Superman 238
 • gauntlet complete 40
 • LG Spoiler 22

300

 • WM Dr. Manhattan 105
 • WM Nite Owl 53
 • WM Rorschach 57
 • WM:FF Ozymandias 75
290

Surprise surprise vandt Henrik map roll og sendte os en tur på the bridge:

Her P/T’ede Superman hurtigt ud i stilling med et par heavy objects i hænderne, og kunne fare i flæsket på Manhattan:

Herefter tog Henrik et par skud mod Spoiler, men Superman var kommet til sit HSS og spillet var hurtigt overstået efter det.

Sejr mig, æg, og nu 3-1

 

sidste spil stod for døren og her blev det Henriks Gotham City Batman enemies mod mine JSA-oldinge

Gotham City

 • BB Harley Quinn & Poison Ivy 175
 • AA Ventriloquist 70
 • AA Street Thug 19
 • Aa Street Thug 19

283

JSA

 • OR v Hawkman 135
 • gauntlet complete 40
 • OR e Wildcat 66
 • AN Mr. Terrific 59

300

Quelle surprise at Henrik endnu engang vandt map roll, og smed os på den stealth-venlige Kent Farm hvor Hawkman samlede Mr. Terrific op og fløj Henriks tøser hastigt i møde

Pigerne kunne ikke gøre meget mod Hawkman der svingede et heavy object og gav 6 i skade, og da han landede på flurry via gauntlet’en var løbet kørt, plus han havde med sin 17Dv og ES/D stående i hindering ikke meget at frygte fra Henriks resterende troppers delte 9Av

nu nåede Wildcat endelig frem, og kunne hjælpe med lige at rydde det sidste op

og så var det spil overstået:

Sejr, og æg igen, mig til 4-1

min konklusion er at selvom gauntlet’en er et acceptabelt og spilmæssigt helt lovligt redskab at bruge er den ret stærk på udvalgte figurer (højstat-figurer uden Willpower el lign. som f.eks. Hawkman), og jeg morede mig selv rent spilmæssigt mest i det spil hvor jeg IKKE havde den på, nemlig Avengers mod Infinity Watch.

Men det var fedt at få braget en masse spil af hurtigt, og ganske som Henrik og jeg havde håbet på gik turene da også hurtigere og hurtigere efterhånden som der kom styr på rutinerne og tænkningen.

About Søren Skjold