Battle report efter torsdagsspil 21/4-11

Af Søren

I kølvandet på 2x Jans aflysning, kom Henrik forbi mig til et par 1-mod-1-spil i 300 MA regi.
Først var det Henriks Watchmen bestående af:

WM 05 Dr. Manhattan 105
WM 12 Nite Owl 88
WM 23 Ozymandias & Bubastis 88 = 281
Mod mit Fantastic Four-hold bestående af:
SI 01 Spider-man 50
SI 01 Spider-man 50
AV 24 Black Panther 92
GSX  48 Storm 86
4 x Fantastic Force ata 20 =298
Jeg vandt map roll og valgte Madripoor-map’et, fløj min Storm op på taget af det elevated’e hus på et light object, så der stod hun jo meget godt med 20 i dv mod ranged, mine Spider-men blev parkeret i gyden ved siden af, mens Henriks tropper rykkede langsomgt frem i noget hindering, lige som min egen Black Panther også gemte sig og legede Outwit-krig med Ozzy/bubastis. Giant Manhattan begyndte at file clicks af Storm, og i et forsøg på at lamme hende kravlede Ozzy/Bubastis op og basede hende, hvilket blot gjorde at de blev based af et par Flurry-glade Spider-men fra gyden. Med Henriks Outwit ude af spil kunne min Black Panthers outwit sammen med Storms effektive ranged attacks gøre kål på først Manhattan og så Nite Owl, der begge var blevet based af en Spider-man der lystigt flurry’ede der ud af. Og så var den sejr hjemme til mig.

Næste spil var det Henriks West Coast Avengers
HoT 200 War Machine 137

GSX 16 Aaron Stack  106
SI 11 Arachne 50 = 293
Mod mit Police:
MU 14 Bishop 100
WoS 103 Toxin 57
WoS 05 Code Blue Officer 24
GSX 105 Karima 118 = 299
jeg vandt Map, og vi blev enige om at prøve Avengers Air force base, med to willpowered folk og leadership fik jeg hurtigt mine folk ud over stepperne, men blev lukket effektivt ned for mit ranged game af Arachne, jeg fik dog givet War Machine nogle heftige tæv, men så snart Aaron Stack kunne charge mig med et heavy var jeg færdig, og Henrik vandt det spil.

i 3. spil Stillede Henrik et lille Sinestro Corp-hold
75 60 Sinestro 224
AA  46 Lyssa Drak 72 =296

mod mit X-Force-hold
GSX 104 Archangel 86
GSX 102 Cable 140
GSX 23 Psylocke 74 = 300

Henrik vandt map roll og valgte Graveyard. Han lagde stærkt ud og fik sendt begge tropper hastigt frem, men jeg havde lagt mine objects taktisk, og kunne flyve Archangel og Cable op i hindering, hvor de med deres stealth lige som Psylocke efterlod Sinestro knapt så skræmmende. Jeg var tålmodig og ryddede, hvilket gav mig et skud med Cable mod Sinestro, jeg skulle slå 11 av mod 20dv. Det lykkedes, Henrik re-rollede det, men det lykkedes igen, og Sinestro tog 5 skade, mens Lyssa Drak og Sinestro blev based af Archangel, parat til næste tur. Cable gav Sinestro 5 mere i skade mens Archangel bongede Lyssa for 3, og med en Psylocke på sit blades/exploit weakness/10 av-click, blev vi enige om at det spil var overstået, til min fordel

efter halvanden times spil endte aftenen altså 2-1 til mig.

About Henrik Christiansen